2023. június 10. 11:59 - kristoflaszlo

Teljesen megmagyarabbodott a LiSlo Csoport!

Megújult a LiSlo Channel!

logo002.png2023. május 2.-ai napjától megújult külsővel és szlogennel folytatódik tovább a LiSlo Channel, profilja változatlan marad.

Közkedvelt tartalmak mellett július 3.-ától a LiSlo Uzsonna hétfőn, szerdán és pénteken is élőben jelentkezik az eddigi hétfői, keddi és szerdai bejegyzés helyett.

Honosítottuk néhány LiSlo csatornát

goldlogo01.png

 

torti.png

 

 

 

 

 

 

lislofmscan.png

 

television01.jpg

 

 

 

 

 

 

2023. április 12.-én magyar verzióban elindult a retró tévésfelvételeket tartalmazó LiSlo Gold. 

2023. május 17.-én indult útjára a "magyarított" LiSlo History, ahol töriórát, tévék előzményeit nem lehet megunni.

2023. június 1.-jétől a 2022. december 7.-én indult LiSlo Radio Eventset magyarabbra tettük szert, amikor elindult a Hír FM a Karc FM helyén.

2023. június 10.-étől teljes magyar létszám lett a LiSlo Csoport, mivel a LiSlo Television Events magyarítása is került sor. Népszerűbb tartalmak főszerepe a reklámblokkoké, az arculati elemeké és órareklámoké. Tartalmazhat csatorna indulásokat, megszűnéseket, és adáshibákat is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lislonet.blog.hu/api/trackback/id/tr5118143360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása