2022. augusztus 26. 16:30 - kristoflaszlo

Videók

LiSlo Channel Videók

 

A nagy visszatérés

A múlt hét hétfői naptól ez a csatorna újjászületett a régi valódi névről, LiSlo Channel-re való átnevezésével, így az elkülönböztető videók külön csatornákon lesznek láthatók. Az új YT-csatorna alkotója és tartalmai mutatkoznak be. Kérem, fogadjanak be sok-sok szeretettel! 

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

A múlt hét szombati naptól fogva kilépett a Jobbikból Jakab Péter, de attól függ, hogy nem hajlandó visszaadni a Jobbikosok tisztségét, de Jakab Péter újabb pártot indít hamarosan a szombaton bejelentettek alapján.

MisikePlayz, a leghíresebb srác

Gratulálok a MisikePlayznek a The Raven Croaks videójában hallottakért és a tévében szereplésért, büszke vagyok a majdnem 15 éves videósra. Úgy is jó fej lett az, aki túl sokat énekel és játszik is, szép munka az "Utálnak" meg a tévészereplés.

Megszüntették Palk Áron 2002-t

Palk Áron 2002 jó videós volt mindenki számára (aki rendelkezett majdnem 3 ezer feliratkozóval), jóféle Windows fotókat posztolt és saját felvételeket publikált. Ha visszajönne Palk Áron 2002 a közösségre, akkor együtt leszünk jóban, illetve rosszban is. Ez velem és a Molnár Balázs (MB•TV) előző csatornájával is történt. Élt 4 évet a csatorna.

 

Az első paródia: I.D.Ő.J.Á.R.Á.S káosz

Augusztus 20.-áról egy hétre halasztották el a viharos időt, illetve a tűzijáték élő közvetítését, mivel a meteorológiai központosok (OMSZ) tehetnek róla, hogy nem jött be a rossz idő (villámlás és eső). (Ennek az elhalasztásának alkalmával a következő videó csak a szórakozás kedvéért jött létre, és ne vegyétek komolyan! Megértésüket köszönöm)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lislonet.blog.hu/api/trackback/id/tr2117917189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása