2023. június 14. 11:20 - kristoflaszlo

Magyarországon egy éve indult a Disney+!

disney_-logo_wine.png

2022. június 14.- Mint különleges nap volt a Walt Disney számára, hogy a vállalat elindítsa a Disney+-t Magyarországon, a másik az, hogy nemsokkal később licencszerződést írt alá a TV2 Csoporttal.

Amit a Disney+-ról tudni kell

A Disney+ a Disney, a Marvel, a Star Wars, a Pixar, a National Geographic és a Star otthona. Nagy sikerű filmek, sorozatok és saját gyártású műsorok egy helyen.

A Disney+ szolgáltatások egész sorát nyújtja a standard előfizetési díjért:

  • Exkluzív, csak itt látható saját gyártású műsorok, ikonikus mozifilmek, szórakoztató showműsorok, képernyő elé szegező rövidfilmek, gondolatébresztő dokumentumfilmek
  • Korlátlan számú letöltés legfeljebb tíz eszközre; akár hét különböző profil beállítása
  • 4K Ultra HD streaming Dolby Vision és Dolby Atmos technológiákkal a kompatibilis eszközökre, külön költség nélkül
  • Biztonságos szülői felügyeleti rendszer gyerekbarát móddal és gyerekprofilokkal
  • Egyidejű, párhuzamos streaming akár négy különböző képernyőn
  • Groupwatch funkció virtuális közös filmnézéshez, akár öt barát részvételével

A Disney széles kínálatot rangsorol, melyek a legnézettebb streaming műsoraik

A felhasználói adatokat tekintve ez látszik, hogy egyértelműen a © Disney, a © DisneyPixar, a © Lucasfilm és a © Marvel Studios saját márkás gyártásai segítik a tartalom fejlődését. Streamelt óraszám alapján a 10 legnézettebb tartalom egyike saját gyártású, 20th Century Fox-os, National Geographic-os, Disney-es, Pixar-os, Disney+-os, Star Wars-os, Lucasfilm-es és Marvel-es produkció. A 10-es toplistát a The Kardashians vezeti, ezt követi az Amazon: Ügyvéd című sorozat. Az Amazon: Ügyvéd nemcsak a Disney+ felhasználók, hanem a videós bloggerek és kritikusok körében rengeteg sikert is aratott. A sorozat főszereplői a Sötét árvák című misztikus sorozatból ismert Tatiana Maslany, a Jurassic World: Krétakori tábor Roxanne-ja Jameela Jamil, A Ted c. filmből ismerős Ginger Gonzaga, aki Ginát játssza, és végül a Hirtelen 30-ból ismerjük a Mark Ruffalót, szintén ő a Matt Flamhaff karaktere.

A Gyilkos a házban szintén ugyebár majdnem két éve indult a Huluban, mégis felkerült a legnézettebb tartalmak listájára.

  1. The Kardashians
  2. Amazon: Ügyvéd
  3. A sziget szellemei
  4. Pirula panda
  5. A Hangya-darázs: Kvantumánia
  6. Star Wars: Rossz osztag
  7. Gyilkos a házban
  8. Gyáróriások
  9. Marvel Póki és csodálatos barátai
  10. Így jártam anyátokkal

Műfajokkal eltöltött idő alapján, mindhárom szolgáltatási szint összesített adatai alapján a(z) (amerikai) reality a legnépszerűbb műfaj.

Címkék: Disney+
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lislonet.blog.hu/api/trackback/id/tr4718146210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása